Óriás kagylók

2010 augusztus 1. | Szerző: |


Imádom ezt a formát! Gyönyörű! Gondolkodtam mivel lehetne tölteni, a pizzához készült ricottából megmaradt, ezt használtam fel. A recept 4 főre szól.
A tésztát a tasakon leírt módon főztem meg a feltüntetett 8 percig, lássunk csodát tökéletes lett.
Az összeragadást elkerülendő, a bő víz elengedhetetlen, valamint az, hogy ne egyszerre főzzük ki a kíván mennyiséget, hanem legalább két adagban, így nem törik el és nem ragad össze.
A kagylókat óvatosan lecsöpögtettem, tálcára sorakoztattam. A töltelékhez valókat összekevertem, óvatosan egy teáskanállal betöltöttem. Közben egy tepsibe sütőpapírt tettem, parmezán halmokat reszeltem, erre ráültettem a kagylókat, folyamatos ellenőrzés mellett 200 fokos sütőben addig sütöttem, amíg a sajt megolvadt. Közben koktél paradicsomokat sütöttem, fokhagymával ez lett a „köret”.
Íme a végeredmény:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szuper lett.Én is készítettem már ilyet, de nekem valamiért nem volt elég az idő a főzéshez és nem lett ilyen szép.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!