Kacsa zúza konfitálva
2010 szeptember 29. | Szerző: Dió Bisztró |
A zúza a menü főételének része volt. A kísérlet a méltatlanul mellőzött belsőségek nem szokványos elkészítésére irányult. A kacsa zúzát elsősorban a mérete miatt választottam, mert nagyobb, mint a csirke zúza, és kisebb, mint a liba zúzája, hús mellé kínáltam, mint új ízt.

Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Nálunk is mikor kicsi voltam, mindig osztozni kellett rajta, a gyerekek imádták:))Tényleg jó, megkóstoltattam akivel csak tudtam, mert annyira tetszett az íze, ezzel mások is így voltak:))))
Egyem a zúzádat :-)))
Imádom a zúzát, de eddig csak a húslevesben vagy pörköltként tudtam róla, érdekes ez a variáció és szimpatikus, ki fogom próbálni. Jó ötletnek tartom.