Cápaharcsa tepsiben

2010 október 15. | Szerző: |

A cápaharcsa Kornélnak és vendégeinek készült.  Nagyon  egyszerű és  gyors, összesen 40 percet vesz igénybe az elkészítése, ebből 30 percnyi munkát a sütő végez helyettünk:)) Még azok is megeszik, akik egyébként nem szeretik a halat.
A sietős hétköznapok jó ízű vacsorája.

Tepsiben sült cápaharcsa – 4 főre

1 kg pangasius, azaz cápaharcsa

1,5 kg burgonya
olaj , só, friss zöldfűszerek, friss citromlé

A halat sóval, borssal ízesítem, a só jelzés értékű, de szükséges, ezután félreteszem.
A burgonyát vékonyan lereszelem uborka reszelőn, kevés olíva olajban megforgatom, sózom, elterítem a tepsi alján, majd 200 fokon 20 percig sütöm.
A halat ráteszem a burgonyára, megszórom zöld fűszerrel, 5 percig az egyik oldalon, 5 percig a másik oldalon sütöm, ha elkészült friss citromlével meglocsolom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!