A piros könyv titka

2010 november 12. | Szerző: |

Mi van benne?
… vagy még inkább ki van benne? Thomas Keller, a bisztró konyha mágusa Citrom tortája, amit jómagam is elkészítettem zseniális.

http://diobisztro.blogspot.com/search/label/Thomas%20Keller

A Bouchon, a műfaj, a fogalom, ami a nevéhez kötődik, “A BISZTRÓ”. Az  ételei tipikus bisztró ételek, a sült csirke, saláták, halak minden egyszerű alapanyagokból a tökéletességre törekedve. Csodálatos fotókkal illusztrált könyv, jó receptekkel…….. és a könyv illata sem utolsó.))))))))))))

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!