Nigella magyaros szendvicse
2011 január 6. | Szerző: Dió Bisztró |

Kóstolóként örömmel küldenék anyuka barack lekvárjából, vagy inkább dzsemjéből. A saját barack fánkról, igazi napon érlelve, saját kézzel elkészítve, úgy igazán szívből neked.
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Nekem Ramsayvel voltak fenntartásaim, aztán megsütöttem a karácsonyi fasírtját és elmúltak a kételyeim, nem az ételeit az embert illetően.Van benne lélek! csak nem mutogatja:DDNigella nekem nagyon bejön, olyan igazi 21,századi nő, és a praktikuma a főzésben nagyon meggyőző.
Csak én nem szeretem Nigellát? Igaz, még nem nagyon készítettem el az ételeit, de az alapanyagokból ítélve nekem kicsit íztelennek tűnnek a receptek. No azért az furcsa, hogy a szerkesztője sem nézett utána a dolognak…ejnye, ez azért elég nagy Tv-s hiba. Minden esetre nagyon tetszett az írásod:).
Erinacea! Vettem a fáradtságot és megkóstoltam Nigella szendvicsét, és tényleg jó! De és itt a de mindennap nem szeretném, de a jó kis kolbászos bármikor:DD
Aranyos vagy! Én köszönöm! Sajos ez a mai magyar valóság véleményem szerint.
Végig azon gondolkodtam, hol olvastam már Nigella magyar szendvicséről, aztán beugrott:http://limarapeksege.blogspot.com/2009/06/csokolades-kenyer.htmlAkkor csak nem lehet olyan rossz, bár én inkább az általad emlegetett kolbászosra szavazok 🙂
:))))))))))))))Zseniális írás, végigkuncogtam. 🙂 Köszi!
Bianka, te is lehetnél a mi Nigellánk, és meglepnélek egy kis lekvárral csak az ize végett:))Egyeztessünk!
Na most csorog a nyálam