Csirkecombok olaszos fűszerezéssel (könyves kedd)
2011 január 25. | Szerző: Dió Bisztró |

Hozzávalók 4 főre:
8db csirkecomb
70dkg előfőzött, felkarikázott krumpli
1 dob paradicsompüré (Lidl)
2dl paradicsomszósz
8 szem koktélparadicsom
só, bors, olaj, oregánó, kakukkfű, vaj, sajt
A csirkecombokat kifiléztük a bőrt eltávolítottuk. A krumplit héjában megfőztük, mint a rakott krumplihoz szoktuk, kihűtöttük és felkarikáztuk – a jénait ezzel béleltük ki. A csirkét fűszereztük, só bors, oregánó, kakukkfű, sűrített paradicsom jobb fajta, ami gyakorlatilag darált darabos paradicsom, de végülis bármilyen jó.
A combokat bekentük ezzel a keverékkel, rátettük a főtt krumplira, a maradék paradicsomot ráöntöttük, a tetejére, még friss paradicsomot dobtunk.200 fokon 45-50 perc alatt elkészült. A végén még parmezánt reszeltünk rá. Ha legközelebb ilyet főzünk annyiban módosítjuk a receptet, hogy a paradicsomba keverjük a fűszereket, és úgy tesszük a húsra, + még fokhagymát is teszünk bele. Most a recept szerint mentünk, de érdemes kiegészíteni saját forrásból:D
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Nézz be hozzám légy szíves!…;)
Nagyon finom
Kérlek, nézz be hozzám, van ott Neked egy meglepi:-)http://citromhab.blogspot.com/2011/01/dijat-kaptam-ketszer-is.html