Spenótos palacsinta
2011 február 11. | Szerző: Dió Bisztró |
… pedig már úgy tűnik, nem szeretjük annyira az édes palacsintát, mint eddig, mert mindig marad belőle. De sósan még így is jobban fogy. Így aztán a gyereknek pudingosat sütöttünk, mi meg spenótosat csináltunk magunknak. A tészta így készült annyi különbséggel, hogy nincs benne cukor. A töltelék pedig fagyasztott spenótból készült, azaz felolvasztottuk a zacsi spenótot, belezutty a lábasba, majd fokhagyma, vegeta, bors, szerecsendió, és kb. 1dl tejszínnel összeforraltuk. A palacsintákat megszórtuk sajttal, majd rákentük a spenót masszát. Kivajazott jénaiba fektettük őket (nálunk ebből 6db palacsinta lett), megint tejszín (benne kis só és bors persze), és újabb reszelt sajt, majd irány a sütő 180 fokon 10 percre. Kész, gyors, finom, és legalább nem kakaós 🙂
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
háát az enyém nem tud főzni, nem biztos, hogy kint lennél vele a lecsóból :))))
he-he, hát igen most, hogy vissza nézem, tényleg két értelmű;))) lehet freudi elszólás..
Nagyon finom lehet
átolvastam még egyszer, hogy írtam e paliról (ami nekem első olvasatra pali=pasi értelemben jött át). öregszem, na 🙂
hűűű, de guszta;)) bírnék most egy ilyen palit:))