Zöldséges golyó Indiából
2011 február 17. | Szerző: Dió Bisztró |

• kb. 30dkg konzerv kukorica
• kb. 30dkg fagyasztott zöldborsó kiengedve, (vagy friss előfőzve)
• 2 tk friss reszelt gyömbér
• 2- 3 gerezd fokhagyma reszelve
• 2 tk oregáno
• 1 tk őrölt indiai citromfű
• 1 tk cukor
• 2-3 csipet só
• 1 bögre liszt
• 2 bögre tört zabpehely
• két csili kimagozva, ízlés szerint, de szárított is jó
• olaj a sütéshez
A fagyasztott zöldségeket úgy oldottam meg, hogy vettem egy mexikói keveréket azt tettem bele, de kivettem belőle a zöldbabot, mert nagyobb méretű volt a többi zöldségnél, volt benne paprika is:D A citromfű kimaradt, mert nem volt otthon.
Elkészítés:
Összekeverjük a spenótpürét a répát, hagymát és a többi zöldséget.
Hozzáadjuk a fűszereket, összekeverjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Varázslatos világ és tényleg elég egy kóstolás az ízeiből és máris a rabja vagy:))
Bianka, remélem még ebben az életünkben összejön ez az India:)
Finom lehet. Én is mennék Indiába 🙂