Sajtos hústekercs
2011 szeptember 22. | Szerző: Dió Bisztró |
A főzelék műfaját sikerült elég jól körbe járnom az elmúlt időszakban, a feltéteket azonban még lehet bővíteni. A paradicsomos krumplihoz ezt a feltétet készítettem:
… most éppen karaj volt készleten, és fokhagymás friss sajt, ebből hoztuk ki a legjobbat 😀
A karajt kiklopfoljuk sülthús fűszerkeverékkel megszórjuk, kicsit állni hagyjuk. A sajtot kis hasábokra vágjuk beletöltjük, hústűvel megtűzzük. Elősütjük serpenyőben fehéredésig majd 20 percre 200 fokra betesszük a sütőbe, kicsit meglocsolva olajjal. Ez lett a végerdemény. Legközelebb tarjából fogom elkészíteni, igazán egyszerű, ha véletlenül maradna salátával igazán finom 😀
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Nagyon finom lehet