Cukkini egytál kapros krémsajttal
2011 szeptember 26. | Szerző: Dió Bisztró |
A cukkíni továbbra is a nagy kedvencek közé tartozik. A hétvégén felpörgettem a kreativitásom és mindenfélét főztem, persze semmit nem fotóztam, de mindegy is majd legközlebb 😀 Ez az étel a nagyon éhes vagyok, és most valamit, de azonnal kategória, amikor nem akarsz rendelni, nem akarsz szöszmörögni a konyhában, de vágysz valami finom, meleg ételre, ami nem hízlal, mégis jól laksz vele, ráadásul nagyon finom:D
Vegyünk kb. 70 dkg cukkini, 3 szál újhagymát, 3 cikk fokhagymát, 1 db kis chilit vágjuk gondosan apróra. Sózzuk meg és olíva olajon pároljuk puhára, tegyünk hozzá 1 nagy vagy 5 db koktél paradicsomot is .A cukkínit vágjuk 1 cm-es kockára, adjuk hozzá, öntsük fel 0,5 l alaplével, ez készülhet zöldség kockából is. Majd adjuk hozzá tésztát és főzzük készre. A tésztának egészen más íze lesz, mintha vízben főztük volna. Közben krémsajtot, vészhelyzet esetén tejfölt összekeverünk friss kaporral, ezzel koronázva meg művünket 😀
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Izgalmas