Tejszínes lúdlábtorta

2011 október 27. | Szerző: |

Anyósom nagy spíler ebben a könnyen elkészíthető tortában, mi meg annyira szeretjük, hogy nagyjából egy délután alatt elfogy 😀

Hozzávalók
3db hagyományos kakaós piskótalap bolti vagy 
3×2 tojásból házi receptet ld itt 


Töltelék:
5dl tejszín (a legjobb a Lidles poharas)
20dkg étcsoki (min 70% kakaótartalom)

Előző este melegítsük fel a tejszínt (nem kell forralni) annyira, hogy az étcsokoládé elolvadjon benne, majd kihűtve tegyűk éjszakára a hűtőbe.  Másnap kemény habbá felverjük, és a piskótalapokat rummal meglocsolva megtöltjük vele (a piskótákat érdemes aznap sütni, amikor enni akarjuk). A tetejét és az oldalát a maradék csokis habbal díszítjük. Minimum fél napot pihenjen.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!