Karácsonyi menü

2011 december 23. | Szerző: |

Julaftonen (1904), Carl Larsson festménye
Biztos sokan kitaláltátok már a karácsonyi menüt; sőt, gondolom sokan már javában készültök rá, így mi most azért írjuk le a mienket, hogy ötleteket adjunk azoknak, akik még nem, vagy nem teljesen állnak készen a Szentestei vacsorára 😀
Előétel:
Pácolt rák fokhagymás vajon pirítva
Krémsajtos kaviár pirítóson
Leves: 
Halászlé
Főétel:
Pácolt lazac (recept itt)
Gesztenyével töltött pulyka
Pulykahússal töltött pulykacomb
Hercegnő burgonya
Hercegnő sütőtök
Wok zöldségek
Desszert:
Cornelius torta eperből/eperrel vanília krémmel (alaprecept itt)
Diós kifli (recept itt)
Málka néni kiflije (recept itt)
Töpörtyűs pogácsa (recept itt)
Bejglik
Gesztenye alagút
Persze lehet, hogy egy-két részletben majd változtatunk 😀

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!