Karácsonyi menü

Julaftonen (1904), Carl Larsson festménye
Biztos sokan kitaláltátok már a karácsonyi menüt; sőt, gondolom sokan már javában készültök rá, így mi most azért írjuk le a mienket, hogy ötleteket adjunk azoknak, akik még nem, vagy nem teljesen állnak készen a Szentestei vacsorára 😀
Előétel:
Pácolt rák fokhagymás vajon pirítva
Krémsajtos kaviár pirítóson
Leves: 
Halászlé
Főétel:
Pácolt lazac (recept itt)
Gesztenyével töltött pulyka
Pulykahússal töltött pulykacomb
Hercegnő burgonya
Hercegnő sütőtök
Wok zöldségek
Desszert:
Cornelius torta eperből/eperrel vanília krémmel (alaprecept itt)
Diós kifli (recept itt)

Málka néni kiflije (recept itt)
Töpörtyűs pogácsa (recept itt)
Bejglik

Gesztenye alagút
Persze lehet, hogy egy-két részletben majd változtatunk 😀
Tovább a blogra »