Valaki tudja az igazságot a pangasius/cápaharcsa ügyben?!
Nekünk is van itt fenn két cápaharcsa/pangasius receptünk
itt meg
itt, sőt az utóbbi a legsikeresebb receptünk a rákeresések alapján. ÉS eddig – sőt a családjaink is – jelentős mennyiségeket ettünk meg belőle: jó az ára és finom. DE mint ahogyan az első bejegyzésben is már említettem, elég sötét homály fedi ezt az egész pangasius ügyet (és elsősorban a vietnamit, ahonnan a boltokba kerül a hal), és a mostani Heti Válaszban az általam nagyon kedvelt Vinkó József egy olyan cikket írt róluk, hogy tuti sosem fogok még egyszer pangasiust/cápaharcsát enni, sőt, még a hűtőpultnál is teszek egy nagy kerülőt, és lebeszélek róla mindenkit, hogy így tegyen mindaddig, amíg valami nagyon okos az ÁNTSZ-től, vagy az OÉTI-től (ha van még ilyen) ír valami megnyugtatót. JA igen, a Vinkós cikket megtaláljátok
itt. ÉS
Itt is van egy anti-panga cikk (mintha egy kicsit egyformák lennének, de ez most lényegtelen). VALAKI TUDJA AZ IGAZSÁGOT? HELP!!!