Tupperware süti
2012 február 17. | Szerző: Dió Bisztró |

Hozzávalók
fél kg málna,
egy konzerv őszibarack, de lehet bármi, amit szeretünk
1 csomag étkezési zselatin
20 dkg túró
1 nagy doboz görög natúr joghurt
8 kanál barnacukor
3 dl tejszín
A joghurtot felmelegítjük (nem forraljuk a zselatinnal, majd hozzáöntjük a tejszínt, a túrót meg a cukrot, a legvégén a gyümölcsöket, és egy olyan formába öntjük, amiből ki tudjuk venni, Ha nincs ilyenünk, akkor fóliával kell kibélelni az edényt, hogy könnyedén kijöjjön. Ahogy megvan, hűtőbe rakjuk legalább 2 órára, és utána tálalható. Mennyei na. 😀
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
a joghurtot felmelegítjük és hozzaadjuk a zselatint, de nemszabad felforralni. Ha már nem annyira meleg a zselatinosjoghurt akkor adjuk hozzá a többi hozzávalót
Szia! “A joghurtot felmelegítjük (nem forraljuk a zselatinnal, majd hozzáöntjük a tejszínt, a túrót meg a cukrot, a legvégén a gyümölcsöket, és egy olyan formába öntjük, amiből ki tudjuk venni”A kérdésem az lenne,hogy a joghurt felmelegítése után tesszük bele a zselatint?majd a tejszínt??Köszönöm!Enikő