Panírozott burgonya virslivel töltve, bacon-be csavarva
2012 február 27. | Szerző: Dió Bisztró |
Erika barátném beindult, és egy nagyon egyszerű, finom étellel készült nekünk 😀
Egyforma burgonyákat félig megfőzünk. Én meghámozva főztem, de lehet héjában főzni is. Majd a közepét kivágjuk. Én késsel faragtam, de magházkiszedővel talán könnyebb. A kivájt lyukakba virslit teszünk. Körbetekerjük a burgonyát bacon szalonnával. Én hústűvel (fogpiszkálóval) átszúrtam az egészet, hogy ne csússzon ki a virsli.
Ezután bepaníroztam. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük.
Papírszalvétán felitatjuk a felesleges olajat, és már ehetjük is. Én a héten céklát készítettem, azzal ettük.
Nagyon finom, laktató étel.
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Köszönöm, hogy megosztottad! 🙂
Köszönöm, hogy megosztottad! 🙂