Panírozott burgonya virslivel töltve, bacon-be csavarva

2012 február 27. | Szerző: |

Erika barátném beindult, és egy nagyon egyszerű, finom étellel készült nekünk 😀


Egyforma burgonyákat félig megfőzünk. Én meghámozva főztem, de lehet héjában főzni is. Majd a közepét kivágjuk. Én késsel faragtam, de magházkiszedővel talán könnyebb. A kivájt lyukakba virslit teszünk. Körbetekerjük a burgonyát bacon szalonnával. Én hústűvel (fogpiszkálóval) átszúrtam az egészet, hogy ne csússzon ki a virsli.


Ezután bepaníroztam. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük.

Papírszalvétán felitatjuk a felesleges olajat, és már ehetjük is. Én a héten céklát készítettem, azzal ettük.
Nagyon finom, laktató étel.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!