Panírozott burgonya virslivel töltve, bacon-be csavarva

Erika barátném beindult, és egy nagyon egyszerű, finom étellel készült nekünk 😀



Egyforma burgonyákat félig megfőzünk. Én meghámozva főztem, de lehet héjában főzni is. Majd a közepét kivágjuk. Én késsel faragtam, de magházkiszedővel talán könnyebb. A kivájt lyukakba virslit teszünk. Körbetekerjük a burgonyát bacon szalonnával. Én hústűvel (fogpiszkálóval) átszúrtam az egészet, hogy ne csússzon ki a virsli.




Ezután bepaníroztam. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük.


Papírszalvétán felitatjuk a felesleges olajat, és már ehetjük is. Én a héten céklát készítettem, azzal ettük.
Nagyon finom, laktató étel.

Tovább a blogra »