Spenótos babsaláta gorgonzolával
2012 július 26. | Szerző: Dió Bisztró |
Ez az ötlet a mi van itthon, nincs kedvem kimozdulni sem hangulatból adódott, neeem rosszak ezek a napok, tényleg nem rosszak, mert egy nagyon finom kis ebéd kerekedett belőle 🙂
Volt otthon gorgonzola, babkonzerv csípős, mert én azt nagyon bírom, és spenót, amit anyukáék kertjéből szedve fokhagymás olíva olajon megfonnyasztok kis csomagokba lefagyasztva tárolom.
Hozzávalók :
1 adag leveles spenót ( Tesco saját márkás jó ízű, ha nincs saját)
3 gerezd fokhagyma
olíva olaj
1 doboz babkonzerv
10-15 dkg gorgonzola
A konzervet megmelegítjük, a spenótot fokhagymán megfuttatjuk, a gorgonzolát kisebb darabokra törjük. A babra rétegezzük a hozzávalókat. Ha véletlenül egy férfiember ólálkodik a konyhában és kevésnek találná ezt a vega menüt én húsgombócokat kínálnék hozzá.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: