Spenótos babsaláta gorgonzolával

2012 július 26. | Szerző: |

Ez az ötlet a mi van itthon, nincs kedvem kimozdulni sem hangulatból adódott, neeem rosszak ezek a napok, tényleg nem rosszak, mert egy nagyon finom kis ebéd kerekedett belőle 🙂
Volt otthon gorgonzola, babkonzerv csípős, mert én azt nagyon bírom, és spenót, amit anyukáék kertjéből szedve fokhagymás olíva olajon megfonnyasztok  kis csomagokba lefagyasztva tárolom.

Hozzávalók :

1 adag leveles spenót ( Tesco saját márkás jó ízű, ha nincs saját)
3 gerezd fokhagyma
olíva olaj
1 doboz babkonzerv
10-15 dkg gorgonzola

A konzervet megmelegítjük, a spenótot fokhagymán megfuttatjuk, a gorgonzolát kisebb darabokra törjük. A babra rétegezzük a hozzávalókat. Ha véletlenül egy férfiember ólálkodik a konyhában és kevésnek találná ezt a vega menüt én húsgombócokat kínálnék hozzá.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!