Spenótos babsaláta gorgonzolával

Ez az ötlet a mi van itthon, nincs kedvem kimozdulni sem hangulatból adódott, neeem rosszak ezek a napok, tényleg nem rosszak, mert egy nagyon finom kis ebéd kerekedett belőle 🙂
Volt otthon gorgonzola, babkonzerv csípős, mert én azt nagyon bírom, és spenót, amit anyukáék kertjéből szedve fokhagymás olíva olajon megfonnyasztok  kis csomagokba lefagyasztva tárolom.

Hozzávalók :

1 adag leveles spenót ( Tesco saját márkás jó ízű, ha nincs saját)

3 gerezd fokhagyma

olíva olaj

1 doboz babkonzerv

10-15 dkg gorgonzola

A konzervet megmelegítjük, a spenótot fokhagymán megfuttatjuk, a gorgonzolát kisebb darabokra törjük. A babra rétegezzük a hozzávalókat. Ha véletlenül egy férfiember ólálkodik a konyhában és kevésnek találná ezt a vega menüt én húsgombócokat kínálnék hozzá.

Tovább a blogra »