Ragacsos csirkeszárnyak

2012 augusztus 21. | Szerző: |

Ezt a finomságot Adrianyu kreálta, elsőszülötte ünnepének napján:) Nagy rajongója Stahl  Juditnak
az ő receptjét gondolta át a saját ízlése szerint. Isteni volt!! Pácolta a ketchupos keverékben, majd megsütötte, úgy ahogy volt 200 fokon 50-60 perc alatt a sütőben. Lefedte fóliával, majd félidőben levette és ragacsosra, ropogósra sütötte.Ragadtunk az édes páctól, majd csöndben cupogtatta mindenki a mini combokat 🙂

Hozzávalók:

4 főre
1,5 kg csirkeszány
3 dl ketchup
3 nagy gerezd fokhagyma
2 teáskanál méz
1/2 teáskanál oregano
1/2 mokkáskanál cayenne bors, ha nincs chili
0,5 dl vodka, vagy sör
csipet só, bors
5-6 nagyobb levél friss bazsalikom apróra vágva

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!