Ragacsos csirkeszárnyak

Ezt a finomságot Adrianyu kreálta, elsőszülötte ünnepének napján:) Nagy rajongója Stahl  Juditnak

az ő receptjét gondolta át a saját ízlése szerint. Isteni volt!! Pácolta a ketchupos keverékben, majd megsütötte, úgy ahogy volt 200 fokon 50-60 perc alatt a sütőben. Lefedte fóliával, majd félidőben levette és ragacsosra, ropogósra sütötte.Ragadtunk az édes páctól, majd csöndben cupogtatta mindenki a mini combokat 🙂

Hozzávalók:

4 főre

1,5 kg csirkeszány

3 dl ketchup

3 nagy gerezd fokhagyma

2 teáskanál méz

1/2 teáskanál oregano

1/2 mokkáskanál cayenne bors, ha nincs chili

0,5 dl vodka, vagy sör

csipet só, bors

5-6 nagyobb levél friss bazsalikom apróra vágva

Tovább a blogra »