Mozarellával sült padlizsán
2012 augusztus 28. | Szerző: Dió Bisztró |
A padlizsánról nekem mindig az jut eszembe, hogy keresű így mindig kerülgettem az elkészítését. Túlléptem ezen az aggályomon és belevágtam. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető könnyű finomságot kaptam.A sajt megolvadt, megpirult, a zöldségek levétől lett egy kis szaft szóval jóóóó lett 😀
Hozzávalók:
1 kg padlizsán
6-8 db paradicsom
2 db mozarella
kakukkfű, oregano
só, bors, olíva olaj
1 csésze bulgur
A paradicsomot is felkarikázzuk a mozarellát is. Felváltva egymás mellé rakjuk,a tetejét befűszerezzük és meglocsoljuk olíva olajjal. 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
A köretnek való bulgurt megmossuk, és úgy mint a rizst megfőzzük 2x-es mennyiségű vízzel, amit sózunk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: