Kuszkusz saláta spárgával
2013 július 2. | Szerző: Dió Bisztró |
Szeretem a praktikus dolgokat a főzésben is . A spárgából többféle dolgot készítettem és elfeljtettem beletenni egy részét így jött össze ez a saláta. A kuszkuszt egy klassz dolog, mert gyorsan megvan, és igazán finom. Ez a saláta egy finom grillezett hús mellé nagyon passzol, tuti jól fog lakni mindenki 🙂
Hozzávalók:
5-6 szál főtt vagy grillezett spárga
1 bögre kuszkusz
1,5 bögre forró húsleves
5-6 db aszalt paradicsom
petrezselyem
vaj, citrom
cukor, só, bors, olíva olaj
A forró levest a kuszkuszra öntjük, befedjük fóliával, teszünk rá egy konyharuhát. 10-15 perc alatt elkészül.
Ezalatt egy serpenyőben meggrillezzük a tisztított spárgát, megszórjuk cukorral, mintha sóznánk, meglocsoljuk friss citromlével. 2-2 percig sütjük.
Összekeverjük a kuszkuszt a feldarabolt spárgával, ízesítjük a grillezéskor kisült szafttal, olíva olajjal, citrommal, frissen vágott petrezselyemmel.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: