Sütőtökös sajtkrém
2013 október 29. | Szerző: Dió Bisztró |
Ez az ötlet akkor jutott eszembe, amikor már nem tudtam mit tenni a szendvicsre, szendvicsbe mindent unalmasnak találtam, ez az a pont amikor semmi nem elég jó 🙂 A hűtőben talált alapanyagokat használtam és el kell mondanom egy szuper jó kis krém kerekedett:)
Hozzávalók:
1 doboz krémsajt (25 dkg)
10-15 dkg sült sütőtök
1 szál újhagyma
só, bors, méz ízlés szerint
1. A tököt megsütjük. 180 fokon kb.1 óra.
2. A krémsajtot befűszerezzük a kihűlt tökkel összekeverjük.
Nagyon jó kontrasztos íze van a krémnek sós kekszen, finom kukorica csipsszel is, ha váratlan vendégek jönnek pillanatok alatt elkészül, egy kis borral igazán ragyogó.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: